KlubnytIndvielse hos Randers Fjord Golfklub

Indvielse hos Randers Fjord Golfklub

Fredag d. 17. juni indviede Randers Fjord Golfklub det nyrenoverede og ombyggede område og hus på klubbens drivingrange.

For et par år siden måtte klubben sande, at området ikke var tidssvarende, men økonomien gjorde det desværre ikke muligt at gå i gang med en større renovering. En arbejdsgruppe i klubben, med Paul Erik Andersen i spidsen, fik udarbejdet en plan for ombygning og gik derefter i gang med at undersøge muligheden for sponsering igennem forskellige fonde.

Elro-Fonden fandt projektet interessant og valgte at støtte med kr. 470.000,-. Et beløb som vakte stor glæde i klubben, da der nu viste sig mulighed for at planerne kunne realiseres. Arbejdet gik i gang, men hen ad vejen kom flere ønsker til og Gjerlev Enslevs Sparekasses gavefond blev kontaktet.

Til stor glæde i klubben valgte de at donere kr. 100.000,- til færdiggørelse og indkøb af bl.a. en boldmaskine.

Endnu mangler bygningen på drivingrange den sidste finish, som frivillige blandt klubbens medlemmer skal gøre færdigt.

Formand Thomas Just udtaler:

– Det er en stor glæde for klubben at kunne indvi de nye faciliteter på drivingrange, som ville have været meget svære at realisere uden den store velvilje og støtte fra de 2 fonde – Elro-Fonden og Gjerlev Enslev Sparekasses gavefond. Vi håber, det bliver til stor både glæde og gavn blandt såvel medlemmer som gæster, at området er blevet renoveret.

Randers Fjord Golfklub fejrede indvielsen med deltagelse af ca. 75 medlemmer, som blev fik serveret hot dog fra pølsevogn samt øl, vand og frugt. De første golfslag blev slået ud umiddelbart efter åbningen.

Klubben ser frem til en spændende sæson, hvor man håber, at rigtig mange af klubbens medlemmer vil gøre brug af det nye renoverede område.

Besøg klubbens hjemmeside på www.rfgk.dk

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk