KlubnytIndvielse af eksklusive konferencelokaler midt på golfbanen

Indvielse af eksklusive konferencelokaler midt på golfbanen

Passebækgård Golfs nye hovedbygning står nu klar til sæsonen 2016. Det fejres skærtorsdag med forskellige aktiviteter fra kl. 8-18, og masser af gode tilbud.

Passebaekgaard_Shop_feb16Bygningen er på 461 kvm. fordelt på 2 etager. Skærtorsdag vil der i stueetagen være outlet på golftøj og golfudstyr i den nye golfshop, Adamsens Fisk præsenterer deres nye kogebog.

I de smukke konferencelokaler på 1. sal har Mariapil gigant outlet, dametøj.

Vi inviterer til årets første åbne match, 18 huller med gunstart kl. 09.00 (tilmelding på golfbox). På Driving Range demonstreres det nye udstyr, og Audi præsenterer noget af deres bilprogram.

Restaurant Passebækgård har åbent hele dagen med brunch, frokost- og aftenmenu til gode priser.

Vi glæder os til at byde jer velkomne og fejre åbningen.

Skærtorsdag den 24. marts 2016 kl. 08.00-18.00.
Passebækgård Golf, Bregnerødvej 35, 3250 Gilleleje.

www.Passebaekgaard.dk

Passebaekgaard_GrandOpening_banner

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk