Kun 30 spillere er tilbage inden PGA TOUR-sæsonen afsluttes med The TOUR Championship i denne uge på East Lake i Atlanta. Vinderen får den rekordstore bonus på hele 100 millioner kroner (15 millioner dollars). Og med det nye format, kan alle 30 spillere ende med sejren.

Justin Thomas vandt søndag BMW Championship, og lagde sig dermed i spidsen for FedExCup. Derfor begynder han TOUR Championship 10 slag under par, to slag foran Patrick Cantlay på andenpladsen. Brooks Koepka er yderligere et slag efter, mens de sidste spillere i feltet begynder i par, men kan spille sig frem med en superrunde.

Hele turneringen kan ses på GOLFTV og Eurosport 2 med danske kommentatorer.

Det nye format gør det lettere for spillere, fans og ikke mindst tv-seere at følge med i, hvem der er ved at vinde den samlede FedExCup. Der spilles ikke længere om point, men spilleren med den laveste score søndag aften vinder.

Efter en imponerende opvisning lørdag, og en solid finalerunde vandt Justin Thomas fortjent søndag, og har dermed et forspring inden sæsonens afgørende 72 huller. Men han ved, at det forspring hurtigt kan forsvinde. Han hentede jo selv hele 12 slag på Matsuyama i lørdags, så med det nye format kan alt ske. Der er derfor lagt op til dramatiske og spændende fire dage fra East Lake i Atlanta.

Sidste års vinder Tiger Woods er ikke kvalificeret, men vinderen fra 2017, Xander Schauffele, og 2016, Rory McIlroy, er til start. Med deres kendskab til banen, skal man bestemt have dem med i feltet af mulige vindere i år. De begynder henholdsvis seks og fem slag efter Thomas – et forspring, der hurtigt kan hentes.

Sungjae Im er den eneste rookie, der er med ved TOUR Championship. Sydkoreaneren er næsten sikker på at få den prestigefylde ”Rookie of the Year” titel, men om det også rækker til den helt store FedExCup triumf, det må ugen vise.

I weekenden åbner Eurosport 2 og GOLFTV studiet klokken 18.00 lørdag og en time tidligere søndag. Her varmer vært Anders Sigdal, Søren Hansen og Andreas Hartø op til de afgørende runder. Både lørdag og søndag aften samler de op på spillet, så der er mere end 24 timers golf på Eurosport 2 og GOLFTV i denne uge.

Lige nu tilbydes golffans 7 gratis dages adgang på GOLF.TV

TOUR Championship kan følges på GOLFTV og Eurosport2:
  • Torsdag den 22.8.: 19.00 – 00.00 (Featured Group dækning fra 17.00)
  • Fredag den 23.8.: 19.00 – 00.00 (Featured Group dækning fra 17.00)
  • Lørdag den 24.8.: 18.00 – 01.30 (Featured Group dækning fra 17.00)
  • Søndag den 25.8.: 17.00 – 00.30 (Featured Group dækning fra 17.00)

Jesper Knudsen og Søren Hansen kommenterer.

Cappelen kan følges i Korn Ferry Tour slutspillet

Ud over PGA TOUR sender GOLFTV fra både Korn Ferry Tour’s anden slutspilsturnering, hvor Sebastian Cappelen og Viktor Hovland er til start i Albertsons Boise Open presented by Kraft Nabisco. GOLFTV sender live fra midnat til 02.00 fra torsdag og fredag, lørdag fra 23:30-01:30, mens finalerunden kan følges fra 00.30 – 02.30.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.