Danish Golf ChampionshipHole in One på Himmerland Hill

Hole in One på Himmerland Hill

Made in Denmark Presented by Freja var ikke mange timer gammel, da dagens største brøl lød på Himmerland Hill. Martin Leth Simonsen slog bolden direkte i hul fra 88 meter, og noterede en Hole in One på Danmarks mest berømte par 3 hul.

Martin spillede sammen med Robert Karlsson, der selv lavede Hole in One på hul 16 tilbage i 2016, men i år måtte den rutinerede svensker nøjes med at nyde sin spillepartners perfekte slag.

Garia var igen i år sponsor for to luksus golfbiler for det flotte slag. En til Martin Leth Simonsen, men der var også en bil til han caddie Jan Porsdal.

Tryk på højtaleren i højre hjørne for at få lyd på videoen.

Martin Simonsen om sit hole-in-one

Martin Simonsen lavede hole-in-one på det berømte hul 16, og så vandt danskeren og caddien en buggy (golfbil) ?⛳

Se interviewet, slaget og buggy-overdragelsen med Simonsen her under ??

Slået op af Viasat Golf Danmark i Torsdag den 23. maj 2019

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk