VideoVideo: Fantastiske slagHole-in-one på et par-4 hul

Hole-in-one på et par-4 hul

Under Pro-Am turneringen op til Oates Vic Open lykkedes det for Richard Green at lave hole-in-one på et par-4 hul, og det forrygende slag blev optaget på video.

Man skal være (lidt) heldig for at lave en hole-in-one, og det var Richard Green i aller højeste grad, da hans bold har retning mod bunkeren, men den fortsætter og ændrer retning, inden den triller i hul, som man kan se det i videoen ovenfor.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Dobbelt dansk til start i Canadian Open

Både Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er taget nordpå til Canada for at spille med i Canadian Open, og danskerne er med i et...

Frafalder alle anklager mod Scheffler – en misforståelse

Alle anklager er frafaldet mod verdensetteren Scottie Scheffler, der blev anholdt inden anden runde af US PGA Championship, og man bekræfter Schefflers forklaring om,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk