PopulærtPGA TourHøjgaard og Højgaard spiller hver sin PGA Tour-turnering i denne uge

Højgaard og Højgaard spiller hver sin PGA Tour-turnering i denne uge

Der spilles to turneringer på PGA Tour i denne uge, og Højgaard brødrene er med i hver sin turnering. Nicolai Højgaard spiller med i den traditionsrige Arnold Palmer Invitational på Bay Hill sammen med hele verdenseliten, mens Rasmus Højgaard er til start på Puerto Rico. Det betyder, at der er godt 50 timers direkte golf på discovery+ fra torsdag til søndag.

Turneringerne kan ses på discovery+ med danske kommentatorer.

Arnold Palmer Invitational er sæsonens fjerde Signature Event, hvor alle verdens bedste spillere er med. 69 spillere har kvalificeret sig til turneringen, og hele verdenstoppen er med. 23 af verdens 25 højst rangerede spillere på verdensranglisten er med.

Nicolai Højgaard er tilbage i USA efter en turneringsfri uge hjemme i Danmark, og klar til at jagte en topplacering. Europæerne har ofte spillet godt på Bay Hill, hvor McIlroy, Molinari og Hatton vandt turneringen i årene fra 2018 til 2020, og de seneste tre udgaver har haft en europæer på andenpladsen.

Mens danskernes øjne er på Nicolai Højgaard, så er der naturligvis masser af fokus på verdens nummer et, Scottie Scheffler. Han vandt turneringen for to år siden, blev nummer fire i fjor, og har i år allerede fire top-10 placeringer i fem starter, men endnu ikke en sejr. Han spiller sammen med Sam Burns de første dage, og kan ses på PGA Tour Live torsdag fra 16.10.

PGA Tour Live begynder allerede 13.45 de første dage, og der sendes helt frem til midnat. Torsdag er Viktor Hovland, Rickie Fowler samt Jake Knapp og Justin Thomas blandt de spillere som er i fokus på et af de i alt fire feeds, man kan vælge fra turneringen.

Sidste år vandt Kurt Kitiyama lidt overraskende foran Rory McIlroy og Harris English, og det var især hans spil fra tee til green, der grundlagde sejren. Bay Hill kræver solidt spil hele vejen rundt, og det ofte de god ”ballstrikers” der vinder her. Det er en af årsagerne til at Tiger Woods’ navn står på trofæet hele otte gange.

Desuden sender vi også direkte fra Puerto Rico, hvor der også spilles PGA TOUR i denne uge. Rasmus Højgaard har for anden uge i træk fået et wildcard til touren, og spiller med i ugens mindre turnering. Puerto Rico Open har været springbræt for blandt andre Tony Finau og Viktor Hovland som begge vandt deres første PGA Tour-sejre der, så der er masser af grunde til at følge med.

Torsdag og fredag sendes der tre timer fra kl. 16.00 på discovery+, mens weekendens transmission begynder 20.30 lørdag og 19.30 søndag.

The Arnold Palmer Invitational kan følges på discovery+ og Eurosport

Torsdag den 7.3.: 20.00 – 00.00
Fredag den 8.3.: 20.00 – 00.00
Lørdag den 9.3.: 18.30 – 00.00
Søndag den 10.3.: 17.30 – 23.00

Anders Sigdal og Andreas Hartø kommenterer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk