Sentry Tournament of Champions indleder som altid året på PGA TOUR, men i år er det ikke kun sidste års turneringsvindere, der er inviteret til Plantation Course at Kapalua Resort. Alle spillerne der nåede Tour Championship er også med, så det betyder et rekordstort felt på 42, hvor otte af verdens ni bedste er med.

Hele turneringen kan ses på GOLFTV og Eurosport 2 med danske kommentatorer. 

Der er livegolf til natteravnene i den første uge i 2021, men som altid kan PGA TOUR streames når det passer én via GOLFTV’s app eller website, hvis tidsforskellen til Hawaii ikke harmonerer med dansk døgnrytme.

Feltet er større end normalt, og stort set alle verdens bedste spillere er taget til Hawaii for at åbne året på PGA TOUR. Justin Thomas er forsvarende mester, og han vandt også i 2017, så mon ikke verdens nummer tre er et godt bud på topplacering igen her i 2021. Sidst vi så Thomas vandt han PNC Championship sammen med sin far, så han er i hvert fald i god form. Dustin Johnson har også vundet her to gange tidligere, og de seneste fire år er han ikke sluttet dårligere end nummer syv på Plantation Course.

Vi kan også glæde os til at se Jon Rahm, Bryson DeChambeau Viktor Hovland, Sergio Garcia, Collin Morikawa og Xander Schauffele for blot at nævne et par af de største navne i denne uge. For europæerne betyder det nye år, at Ryder Cup kvalifikationen genoptages. Derfor er der udover de 500 FedEx Cup point til vinderen, også vigtige verdensranglistepoint på spil i kampen for en plads på Europas Ryder Cup hold til september.

Med det rekordstore felt i både antal og kvalitet, er der ekstramange verdensranglistepoint på spil i årets første turnering, så det bliver virkelig interessant at se hvem, der kommer bedst fra land i det nye år.

Husk, at hele turneringen kan ses på Eurosport 2, men ønsker man at se med uden reklamepauser og have muligheden for at se med når det passer én, så skal man se med på GOLFTV. Lige nu tilbydes golffans 7 gratis dages adgang på GOLF.TV

Sentry Tournament of Championship kan følges på GOLFTV og Eurosport 2
  • Torsdag (natten til fredag) den 7.1.: 00.00 – 04.00
  • Fredag (natten til) lørdag den 8.1.: 00.00 – 04.00
  • Lørdag (natten til søndag) den 9.1.: 00.00 – 04.00
  • Søndag den 10.1.: 22.00 – 02.00

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.

Kort om Discovery Networks Danmark

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe, Superligaen og Premier League. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.. Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.

Kort om GOLFTV

GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedst spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter og på Facebook for at få de seneste nyheder.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.