Mens Europa Touren holder pause frem til den 21. januar i Abu Dhabi, så genoptager PGA Touren allerede sæsonen nu med Sentry Tournament of Champions på Hawaii.

Tidligere har der kun været PGA Tour vindere fra det foregående kalenderår, som har været kvalificeret til turneringen, men i år er top-30 fra FedExCup 2019-20 ranglisten kunnet komme med.

Det giver et skræmmende stærkt felt på 42 spillere. Kun Rory McIlroy og Tyrrell Hatton har fravalgt at deltage, mens Jim Herman er ude, da han er testet positiv for COVID-19. Dustin Johnson, Justin Thomas, Jon Rahm, Xander Schauffele og Bryson DeChambeau er de største favoritter til at indlede året med en sejr.

Denne ugentlige artikel skal primært ses som en optakt med bud på hvilke profiler, der kan spille med om sejren. For at følge udviklingen fører vi dog regnskab med en fiktiv indsats på 100 kr.

Nedenfor ugens bud på spillere der kan spille med om sejren.


Sentry Tournament of Champions

Dustin Johnson (Vinder til odds 6)
De seneste otte gange Dustin Johnson har deltaget i turneringen er han sluttet i top-10 og det med sejre i 2013 og 2018. Har ikke spillet siden han vandt Masters i midten af november, men verdens bedste vil næppe have svært ved at finde formen eller motivationen.

Justin Thomas (Vinder til odds 7)
Den forsvarende mester vandt også i 2017 og blev nr. 3 i 2019. Vandt senest PNC Championship med sin far, så verdensranglistens nr. 3 er i fin form. I øvrigt har han vundet hele 9 af sine 13 PGA Tour sejre, heriblandt de seneste fem, i turneringer uden cut og med et begrænset felt.

Patrick Reed (Vinder til odds 16)
Patrick Reed er i gruppen af spillere lige under de største favoritter. Han vandt turneringen i 2015, og blev nr. 2 i både 2016 og 2020. Blev senest nr. 3 i Europa Tourens sæsonfinale i Dubai, og før det nr. 10 i Masters.


Sidste uges resultat

Der laves løbende statistik for hvordan det går, og i det regnskab spilles 100 kr. på hvert resultat.

Der spilles dog ikke nødvendigvis i den virkelige verden, så dette er blot for at følge udviklingen.

År til dato:

Indsats: 0 kr.
Gevinst: 0 kr.
Samlet: 0 kr.


Vindere i 2021

Nedenfor ses de uger / turneringer, hvor vi har haft en vinder på ugens liste. Dertil kommer gevinster fra top-5/10 mv.

Endnu ingen vindere i 2021 🙂

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.