PopulærtDP World TourHejs Dannebrog for Thorbjørn Olesen

Hejs Dannebrog for Thorbjørn Olesen

Vi er kun i begyndelsen af maj, men for tredje gang år skal Dannebrog igen hejses i de danske golfklubber, for at fejre en dansk sejr på én af de førende tours.

Denne gang for at fejre 32-årige Thorbjørn Olesens sejr i Betfred British Masters hosted by Danny Willett på The Belfry. Det er hans sjette sejr på DP World Tour og den første siden Italian Open 2018. De seneste år har været noget turbulente for Thorbjørn, ikke mindst pga. den meget omtalte retssag i London, hvor han blev frifundet for alle anklager.

Det er efterhånden en mangeårig tradition i en del golfklubber, at Dannebrog hejses dagen efter en sejr på én af de største tours, så hermed en stor opfordring til, at alle danske golfklubber hejser Dannebrog mandag den 9. maj.

Kommer du i en golfklub mandag, hvor Dannebrog ikke er hejst, så send opfordringen videre og nævn det i sekretariatet, så han kan blive fejret over hele landet.

Tillykke Thorbjørn Olesen!

Det er som nævnt den tredje store danske sejr i år, da Nicolai Højgaard vandt Ras al Khaimah Championship presented by Phoenix Capital i februar, og Nanna Koerstz Madsen vandt Honda LPGA Thailand i marts.

Thorbjørn Olesen efter sejren i Betfred British Masters hosted by Danny Willett, 2022 – Foto: DP World Tour / Getty Images

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk