For andet år i træk vandt Emily K Pedersen holdturneringen ved Aramco Team Series – Jeddah.

Selvom holdturneringen ikke tæller som en officiel sejr på Ladies Europa Touren, så er turneringen en del af kalenderen, og den sideløbende individuelle turnering tæller til ranglisten. Lad os derfor fejre sejren og hylde Emily ved at hejse Dannebrog i de danske golfklubber.

Det er efterhånden en mangeårig tradition i mange golfklubber, at Dannebrog hejses dagen efter en sejr på én af de største tours. Hermed således en opfordring til, at man hejser flaget for den danske sejr.

Er klubben vinter-lukket denne lørdag i november, kan man jo evt. hejse flaget på mandag. Og kommer du i en golfklub, hvor Dannebrog ikke er hejst, så send opfordringen videre og nævn det i sekretariatet, så Emily K Pedersen kan blive fejret over hele landet.

Team Pedersen efter sejren i Aramco Team Series – Jeddah, individuelt – Foto: Tristan Jones / Ladies European Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.