For anden gang i denne uge opfordrer vi hermed alle danske golfklubber til at hejse Dannebrog for Emily K Pedersen, da hun i søndags og så igen torsdag har vundet en stor turnering på Ladies European Tour.

Torsdag vandt Emily K Pedersen Saudi Ladies Team International, hvilket fredag skal fejres ved at hejse flaget rundt om i de danske golfklubber.

Det er efterhånden en mangeårig tradition i en del golfklubber, at Dannebrog hejses dagen efter en sejr på én af de største tours. Hermed således en opfordring til, at man hejser flaget fredag den 20. november for at fejre 24-årige Emily K Pedersens fjerde sejr på Ladies European Tour.

Kommer du i en golfklub mandag, hvor Dannebrog ikke er hejst, så send opfordringen videre og nævn det i sekretariatet, så hun kan blive fejret over hele landet.

Emily K Pedersen med trofæet for sejren i den individuelle turnering ved Saudi Ladies Team International 2020 – Foto: Tristan Jones / Ladies European Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.