Midt i et af de smukkeste stykker natur i Storkøbenhavn ligger den nyrenoverede golfbane Hedeland Golfklub. Hvad der for halvtreds år siden var en aktiv grusgrav, er i dag en smuk og velbesøgt golfbane. Meget er det sket siden den stiftende generalforsamling i 1980. De første medlemmer måtte vente flere år før det var muligt at begynde med det egentlige; at spille golf. Det var først i august 1984 at banens dengang 9 huller kunne indvies.

Efter flere års hårdt arbejde fra skiftende greenkeepere står banen i dag som en af de mest spændende og udfordrende baner i hele landet. Og med sidste års opdateringer på bunkerområdet står banen mere knivskarpt end nogensinde. Det er der mange der er rigtig glade for – ikke mindst klubbens medlemmer. I år får den danske elite også muligheden for at prøve kræfter med Hedeland, da banen er udnævnt til værtsbane for det danske mesterskab i hulspil fra 19. til 21. juni.

Hedeland Golfklub – Foto: PR

Klubbens gode begynderprogram tiltrækker mange nye golfspillere hvert år, hvilket betyder, at Hedeland Golfklub ikke er belastet med et nedadgående medlemstal. Tværtimod mærkes det, at interessen for golf atter er stigende. Klubben, der medlemsejet, har med baggrund i det stabile medlemstal derfor også en god og sund økonomi, og er ved seneste optælling Høje-Taastrup Kommunes største idrætsforening.

Den 27. maj skulle derfor have været en stor fest dag i Hedeland Golfklub, men på grund af den verdensomspændende corona-virus, er festlighederne foreløbig udskudt til et senere tidspunkt.

www.hedeland-golf.dk

Hedeland Golfklub – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.