PopulærtLPGAHa Na Jang fører med seks slag

Ha Na Jang fører med seks slag

Ha Na Jang har et solidt forspring på seks slag inden finalerunden af Fubon LPGA Taiwan Championship.

Jang var på en delt førsteplads efter anden runde, men efter en bogeyfri runde med ti birdies er hun stukket af fra feltet. Runden i -10 giver hende føringen i -16 foran Shanshan Feng i -10 og Hee Young Park i -9.

Jodi Ewart Shadoff var også rundt i -10, hvilket er en tangering af banerekorden på 62 slag. Hun rykkede frem til en 8. plads i -6.

Lee-Anne Pace og Brooke M Henderson deler 4. pladsen i -8. Den forsvarende mester Lydia Ko er nr. 16 i -1

Fubon LPGA Taiwan Championship, leaderboard

Seks turneringer i Asien
Turneringen er den anden af seks LPGA turneringer i Asien de kommende uger. Der er blot 81 deltagere, som spiller fire runder uden cut om en præmiesum på $ 2 mio.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kvinder: Penge- og pointranglister, 4. marts 2024

Hannah Green vandt HSBC Women’s World Championship på LPGA, hvor Emily K Pedersen blev nr. 41. Emily tjente 7.963 $ svarende til 55.000 danske kroner,...

Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open

Amerikanske Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open presented by Macro på Korn Ferry Tour. Argentina Open blev spillet første gang i 1905, men...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk