KlubnytGratis golf i Skjoldenæsholm

Gratis golf i Skjoldenæsholm

Skjoldenæsholm Golf kører netop nu et godt tilbud om ”GRATIS GOLF”. Tilbuddet henvender sig til folk, som aldrig før har været medlem af en golfklub, og som kunne have lyst til at se, om golf er noget for dem.

GRATIS GOLF konceptet giver deltagerne mulighed for i hele 2016 at benytte faciliteterne på Skjoldenæsholm og modtage introduktion/hold træning.
Læs mere om tilbuddet her: GRATIS GOLF

– Vi håber, at vores tilbud vil tiltrække mange, som er nysgerrige for at prøve golfen af. Golf er en social sport, som samler folk i naturskønne omgivelser på tværs af alder, køn og dygtighed. Det er derfor en sportsgren, som er ideel for familier, kolleger eller grupper af venner at dyrke sammen. Samtidig håber vi, at deltagerne vil komme til at synes om vores dejlige anlæg og vil kunne lide at komme i vores hyggelige klubmiljø og forhåbentlig blive en fast del af det i årene fremover, siger direktør for Skjoldenæsholm Golfcenter, Peter Jespersen.

Inspirationen til at lave et GRATIS GOLF tilbud er kommet fra Vejle, som med succes har kørt lignende forløb.

– Udgangspunktet er, at de, som melder sig til GRATIS GOLF, bliver taget i hånden og får et forløb, som gør dem i stand til at vurdere om golfsporten er noget for dem. Det mener vi er en god måde at blive introduceret til golfspillet og til Skjoldenæsholm Golf på, siger Peter Jespersen.

Besøg hjemmesiden for Skjoldenæsholm Golfcenter på www.golfers.dk

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final by ECCO efter omspil mod to andre spillere. Bjørn La Cour Søborg blev bedste dansker på...

Herrer: Penge- og pointranglister, 15. april 2024

Scottie Scheffler vandt Masters, og har nu vundet tre af sine seneste fire turneringer. Han blev nr. 2 i den fjerde. Scheffler var i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk