PopulærtPGA TourGomez vandt på Hawaii efter omspil

Gomez vandt på Hawaii efter omspil

Argentinske Fabian Gomez vandt sin anden PGA Tour sejr i karrieren, da han vandt Sony Open in Hawaii efter omspil mod Brandt Snedeker.

Gomez lå lige udenfor greenen på 18. hul, men holede et langt birdieputt for en runde i -8 og en samlet score i -20, hvilket også blev Snedekers score efter en runde i -4.

Omspillet blev afgjort på par-5 hullet 18., som de to delte med pars i første forsøg, og anden gang vandt Gomez med en birdie, som det ses i videoen ovenfor.

Zac Blair førte med to slag efter 8 huller, men blev nr. 3 i -19 og Si Woo Kim nr. 4 i -16, mens Greg Owen og Kevin Kisner delte 5. pladsen i -15.

Zach Johnson og Jason Dufner sluttede blandt spillerne på en delt 9. plads i -13, mens Jimmy Walker, Matt Kuchar og svenske David Lingmerth blev nr. 13 i -12.

37-årige Gomez vandt FedEx St. Jude Classic i juni 2015

Sony Open in Hawaii, resultat

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

Morten Ørum gik dagens bedste runde og er med helt fremme på Great Northern

Onsdagens anden runde af Great Northern Challenge blev i dag afviklet på det flotte anlæg ved Kerteminde. Vejret og i særdeleshed vinden var igen en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk