TræningGolfskole i Viborg med Bobby the Pro og Jonas the Pro

Golfskole i Viborg med Bobby the Pro og Jonas the Pro

Jonas Jensen og Robert Kristensen, bedre kendt som Bobby the Pro, opretter golfskole efter nytår i nyrenoverede Viborg Golfklub

I det nye år kan man komme i golfskole i Viborg og få hævet niveauet med Jonas og Bobby som undervisere. Deres pædagogiske tilgang vil være velkendt af de mange, som tidligere har været på golfskolebænken i Himmerland, hvor Bobby har huseret i en menneskealder, de senere år med Jonas Jensen som makker. For dem, der ikke skulle kende Bobby og Jonas undervisningstilgang, så handler det primært om god faglighed, god humor og godt socialt samvær – også efter skoletid.

Golfskolen har foreløbig åbent 13.-16. juni og 8.-11. august 2024 i Viborg Golfklub, der for nylig fejrede klubbens 50-årsjubilæum med en seriøs ombygning af klubhus, proshop og restaurant samt en større makeover af klubbens tre nihullers sløjfer samt Pay and Play banen.

Golfhotel Viborg & Salonen nedenfor byens domkirke

Bobby ligger underdrejet med snue, men Jonas er frisk og har et ledigt øjeblik i Viborg Golfklub, hvor han er blevet fast ansat som pro.

”Golfskolen henvender sig til dem, der ønsker at kombinere golfspillet med træning og godt samvær under hele opholdet. Det vil typisk sige aldersgruppen fra 55 og derover. Vi har fagligheden i orden og hjælper eleverne med at forbedre deres tekniske kunnen. Men vi sætter lige så stor pris på, at der er en god stemning på holdet.”

Viborg Golfklub med downtown Viborg i baggrunden

Deltagerne bliver indlogeret på Golfhotel Viborg, som ligger to, tre kilometer fra golfklubben, og to, tre hundrede meter fra centrum af det historiske Viborg.

”Klubbens restaurant GOMA – det skal udtales med fynsk accent, go’ ma’ – står for frokosterne, mens morgen- og aftensmaden er på golfhotellet ved Søndersø. Og lørdag aften hygger Bobby og jeg os sammen med gæsterne. Til middagen og bagefter.”

På spørgsmålet, om der er underholdning med musik og sang efter middagen, smiler Jonas så bredt, at han ikke behøver at svare, så mon ikke Bobby Jonas & the Riifkicks dukker op forklædt som Elvis & the Presleys eller noget i den retning.

Viborg. Danmarks Juleby 2023

Jonas siger hej, hej og god jul. Han har travlt. Det var vist noget med nogle julegaver, han ikke har fået købt endnu. Apropos julegaver, så mangler jeg selv en enkelt. Måske skulle man forære søsteren fire dage på golfskolen i Viborg. Hvad er det der står på programmet, som Jonas stak i hånden på mig, inden han løb ud ad døren?

Send din tilmelding til e-mail jj@pgajonasjensen.dk, og notér dit fornavn, efternavn, postnummer, adresse, telefonnummer og DGU-nummer.

Det er godt nok en god julegave! Den bliver hun glad for.

Programmet for Viborg Golfskole kan ses som PDF her

Tekst: Kim Boje

Fotos:

  • Bobby og Jonas. Ukendt fotograf
  • Golfhotel Viborg & Salonen og Luftfoto, Golfhotel Viborg
  • Luftfoto af Viborg Golfklub: Knud Overgaard, Viborg Golfklubs Arkiver
  • Fotos i øvrigt: Kim Boje

BONUSINFO

Restaurant Salonen, Golfhotel Viborg & Salonen

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk