Fra fredag til søndag er der Ferie for Alle og Dansk Golfshow i MCH Messecenter Herning, hvor der er flere end 1.100 udstillere, hvilket gør det til Skandinaviens største feriemesse.

Der er fem temaområder på messen; Udland, Danmark, Camping, Udeliv og Golf. Caribien er årets partner til Ferie for alle, så man kan opleve Caribien – og resten af verden – i Herning.

Udstyr, rejser og gode tilbud

Golf har sin egen store hal med mange udstillere. Man kan prøve nyt golfudstyr, og kan man nøjes med en ældre model, så er der en masse gode tilbud.

I golfhallen kan man også blive inspireret til den næste golftur i Danmark eller udlandet, ligesom man kan prøve simulatorgolf og meget andet. Fredag eftermiddag man kan også møde Thomas Bjørn på Made in Denmarks stand, hvor han er fra kl. 13 – 16 med et talkshow fra kl. 14:30 – 15:30.

Gode tilbud på bl.a. golfudstyr, tøj og tilbehør

I de 14 store haller er der er noget for enhver. Blandt andet står rejsebureauer, charterselskaber og turistbureauer står klar til at opfylde enhver feriedrøm. Både med og uden golf.

Er man mere til camping, så er der rig mulighed for at studere de nyeste campingvogne. Der er mange muligheder for inspiration til nye rejsemål. Man kan også deltage i flere end 120 gratis rejseforedrag, ligesom der er et legeland for de mindste.

Sidste år var der 1.215 udstillere og 60.665 besøgende over de tre dage. Omkring 1.500 campister vintercamper bag hallerne. Se vores billedgalleri fra Dansk Golfshow 2018 og fra Ferie for alle 2018.

Åbningstider

Fredag den 22. februar kl. 10 – 18
Lørdag den 23. februar kl. 10 – 18
Søndag den 24. februar kl. 10 – 17

Billetpriser

Billetten gælder én dag. Der er gratis parkering.

Voksen: 100,- kr.
Barn, 5 – 12 år (børn under 5 år gratis): 10,- kr.
Seniorbillet, 60+ (Kun gyldig fredag 22. februar): 50,- kr.
Efter-15 billet (Kun gyldig efter kl. 15): 50,- kr.

Læs mere på www.ferieforalle.dk

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.