Challenge TourFremgang for Mads Søgaard på Challenge Touren

Fremgang for Mads Søgaard på Challenge Touren

Mads Søgaard er bedste dansker inden finalerunden af Challenge Tour turneringen Red Sea Egyptian Challenge Presented by Hassan Allam Properties.

Søgaard gik tredje runde i -4, og er nu nr. 39 i -7. Martin Simonsen og Christian Gløet gik begge +2, så de deler 65. pladsen i -1, og skal spille sammen i finalerunden.

Smith fører fortsat
Engelske Jordan L. Smith førte med to slag efter både første og anden runde på Sokna GC i Egypten.

Han gik tredje runde i -2, og fører fortsat med to slag i -15 foran Joel Girrbach i -13.

William Harrold var dagens bedste med en runde i -8, og deler 3. pladsen i -12 med Espen Kofstad, Charlie Ford, Garrick Porteous, Edouard Dubois og nyprofessionelle Romain Langasque.

Red Sea Egyptian Challenge, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk