PopulærtDP World TourFraklip fra den sjove Content Comittee video

Fraklip fra den sjove Content Comittee video

Du husker sikkert Europa Tour videoen med Thomas Bjørn, Tommy Fleetwood, Eddie Pepperell, Henrik Stenson og Lee Westwood i den såkaldte Content Committee, der drøftede idéer til nyt video-indhold. Hvis ikke, så se eller gense den sjove video her.

Nu har Europa Touren lavet en video med fraklip fra optagelserne. Det er helt tydeligt, at de havde det sjovt, da de lavede den.

Når det kommer til sjove videoer, som man håber spreder sig på sociale medier som Facebook og Twitter, så er Europa Touren total overlegen i forhold til PGA Tour.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk