PopulærtPGA TourFra mini tours til PGA Tour - fem fik kortet på Tourskolen

Fra mini tours til PGA Tour – fem fik kortet på Tourskolen

Harrison Endycott vandt PGA Tour Q-School presented by Korn Ferry, hvor der var PGA Tour kort til top-5 og lige heriblandt en mini tour spiller og Hayden Springer der mistede sin datter for en måned siden. Det var første gang siden 2012, at en Tourskole kunne give et PGA Tour kort, for de seneste år har Tourskolen kun givet adgang til Korn Ferry Tour.

Kraftig regn udsatte finalerunden til mandag, hvor Harrison Endycott gik -3 og vandt i -15 foran Trace Crowe i -11. Blaine Hale Jr. blev nr. 3 i -9, mens Raul Pereda og Hayden Springer delte 4. pladsen i -8, så de sikrede sig et PGA Tour kort.

Harrison Endycott spillede også på PGA Tour i den netop overståede 2022-23 sæson, hvor han spillede 33 turneringer og blev nr. 129 på FedExCup ranglisten.

De øvrige fire er nye PGA Tour medlemmer, med maksimalt fire PGA Tour turneringer i karrieren.

Made in Denmark 2017 vinderen Julian Suri begyndte finaledagen på en 10. plads, men blev nr. 72 efter en runde i +8. Værre gik det for RBC Heritage  2017 vinderen Wesley Bryan der ligeledes var nr. 10. ,e han gik +9 og sluttede som nr. 82.

Der var mange andre velkendte navne på Tourskolen, som tidligere har spillet på PGA Tour og nogle har også en kategori i 2024, som dog ikke giver adgang til så meget.

Fra mini tours til PGA Tour

26-årige Blaine Hale Jr. begyndte Tourskolen uden nogen status, og hans eneste erfaring fra en turnering på højt niveau er en en enkelt Korn Ferry Tour turnering i 2022. Han var med til at vinde college-mesterskabet NCAA Championship i 2017, og blev færdig i 2019 Han blev professionel, men så kom corona, og de seneste år har han spillet på såkaldte mini tours, der er mindre tours som kan sammenlignes med ECCO Tour. Næste år spiller han på PGA Tour.

Hayden Springer mistede sin datter for en måned siden

Hayden Springer på den delte 4. plads mistede sin datter den 13. november. Hun blev 3 år. Det kom dog ikke uventet, da datteren Sage var født med Trisomy 18, der som oftest giver en kort levetid på dage eller uger.

Der blev spillet uden cut med to runder på TPC Sawgrass’ Dye’s Valley Course og to runder på Sawgrass Country Club. Efter fire runder fik top-5 og lige et PGA Tour kort, mens de næste 40 fik et Korn Ferry Tour kort. Derefter var der PGA Tour Americas kort til de næste 20, mens de resterende kan få en kategori, som giver adgang til enkelte turneringer

PGA Tour Q-School presented by Korn Ferry, resultat

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Lexi Thompson indstiller karrieren

29-årige Lexi Thompson har offentliggjort, at hun efter 2024 sæsonen indstiller karrieren som fuldtidsprofessionel. Det afslørede hun i en video på Instagram, som kan...

Herrer: Penge- og pointranglister, 27. maj 2024

Nacho Elvira vandt Soudal Open foran bl.a. Niklas Nørgaard, der havde et putt for at komme i omspil om sejren, men han kan glæde...

Sat op til succes

De fem nyeste artikler på 19hul.dk