PopulærtDP World TourFowler: - Målet er en major sejr i år

Fowler: – Målet er en major sejr i år

27-årige Rickie Fowler har altid været anerkendt for sit talent, men i sine første år som professionel vandt han for lidt. Han fik dog megen opmærksomhed i medierne, men af sine kollegaer blev han kaldt for én af de mest overvurderede spillere.

Det er under et år siden, at Sports Illustrated lavede en rundspørge blandt PGA Tour spillere, hvor Rickie Fowler og Ian Poulter blev kåret som de to mest overvurderede spillere. Begge fik 24 % af stemmerne i en anonym afstemning.

Siden har Fowler vundet fire gange de seneste otte måneder, og fra at være overvurderet har han nu sat en streg under, at han er én af verdens bedste golfspillere.

Fowler blev professionel i 2009, og hans første sejr var i Kolon Korea Open 2011 på OneAsia Tour foran Rory McIlroy. Den første PGA Tour sejr var i Wells Fargo Championship 2012, hvor han vandt omspil mod Rory McIlroy og D.A. Points

Bedst i majors 2014
I 2014 var Rickie Fowler samlet set bedst i de fire majors med to 2. pladser, en 3. plads og en 5. plads, men det egentlige gennembrud kom nok først med sejren i Players Championship i maj 2015.

Særligt i USA kaldes Players Championship for den femte major, da det er PGA Tourens eget mesterskab, og der er altid et meget stærkt felt.

Siden vandt Fowler også Aberdeen Asset Management Scottish Open på Europa Touren i juli og FedExCup slutspilsturneringen Deutsche Bank Championship i september. Sejren i Abu Dhabi HSBC Golf Championship var således hans fjerde de seneste otte måneder.

En sejr der bringer ham frem som nr. 4 på verdensranglisten, hvilket er hans bedste placering nogensinde, og årets målsætning er klar:

– Det ultimative mål i år er at vinde en major, og sejren her er bestemt et skridt i den rigtige retning, sagde Fowler på pressemødet efter sejren.

Kan Fowler lave Big 3 om til Big 4?
Jordan Spieth, Jason Day og Rory McIlroy omtales som Big 3, og de er da også et godt stykke foran alle andre på verdensranglisten. Fowler vil gerne lave det om til Big 4 men ved, hvad det kræver:

– Jeg vil gerne være en del af det crew, og det ville være en ret god foursome. Men man kan ikke komme udenom, at det er de tre bedste og højest rangerede i verden. De har spillet forrygende, sagde Fowler og fastslog, at han skal vinde en major for overhovedet at have en mulighed for at nærme sig Spieth, Day og McIlroy.

– Jeg sigter mod at blive nr. 1 i verden. Det er det ultimative mål, men jeg er oppe mod nogle ret gode modstandere, sagde Fowler, som ser frem mod resten 2016:

– Det er en fantastisk start, men forhåbentlig er det kun begyndelsen.

Abu Dhabi HSBC Golf Championship, resultat

RickieFowler_abudhabi16-302121

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (1)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Golfens pilgrimme tager nu ikke til...

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk