AnbefaletFotograf sendte Tiger ud af billedet - se den sjove video

Fotograf sendte Tiger ud af billedet – se den sjove video

Tiger Woods er i den lidt uvante rolle som vicekaptajn ved Ryder Cup. Syv gange har han været med som spiller, mens han er vicekaptajn for første gang i år.

Tirsdag skulle der tages holdbilleder. Tiger skulle ikke være med på alle billeder, hvilket der skete en sjov mnisforståelse omkring.

Som det ses i Golf Channel videoen nedenfor, så stiller Tiger sig først i den ene side. Fotografen sender ham væk, og Tiger opfatter det som om, at han skal stå på den anden side.

Derefter dirigerer fotografen Tiger længere ud til højre og væk fra de andre, hvilket sker til stor morskab for både Tiger selv og de andre spillere.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk