ECCO TourECCO Tour 2017: Kvalifikationen er åben

ECCO Tour 2017: Kvalifikationen er åben

Selvom denne sæson endnu er langt fra ovre, så er det alligevel tid til at kigge frem mod 2017-sæsonen.

Hvis man ønsker at spille ECCO Tour i 2017, men ikke har udsigt til nogen spillestatus, så skal man via ECCO Tour kvalifikationen sikre sig sin spilleret på Touren. Ingen kategori – ingen ECCO Tour i 2017.

Tilmeld dig ECCO Tour Q-School nu
ECCO Tour Q-School eller Nordic Golf League Q-School Denmark, som den også hedder, afvikles den 10. og 11. oktober på Skjoldenæsholm Golf Center.

Alle spillere med hcp. 4,4 eller bedre kan tilmelde sig, og forsøge at kæmpe sig videre til Final Stage på samme bane fra 13. – 15. oktober.

Alle spillere, der tilmelder sig ECCO Tour kvalifikationen er sikret en kategori 14 til ECCO Touren i 2017, også selvom man ikke klarer sig videre til Final Stage.

Spillere uden en kategori kan maksimalt modtage to sponsor-invitationer i 2017, hvorfor det er nødvendigt at sikre sig en kategori.

Så planlægger du at spille flere eller blot enkelte ECCO Tour turneringer i 2017, så er det nu, du skal kigge fremad. Læs alt relevant info omkring kvalifikationen til ECCO Tour og Nordic Golf League her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Gustav Frimodt fører foran Frederik Kjettrup på PGA Tour Americas

Gustav Frimodt og Frederik Kjettrup har fået en forrygende start i deres debut på PGA Tour Americas, hvor de er nr. 1 og 2 efter...

Verdensranglisterne, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau rykkede frem som nr. 10 i verden, hvilket dog ikke er nok for ham til at kvalificere sig til OL. Lilia Vu...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk