PopulærtDP World TourDe førende i US PGA Championship skal spille 36 huller søndag

De førende i US PGA Championship skal spille 36 huller søndag

Tredje runde af US PGA Championship blev forsinket af dårligt vejr, så de sidste seks grupper nåede end ikke at begynde på runden. Spillet genoptages søndag kl. 13 dansk tid.

Søren Kjeldsen nåede at spille 14 huller i +3, så han er desværre faldet tilbage til en 68. plads i +2.

Da de førende ikke er begyndt, er stillingen helt i toppen uændret; Jimmy Walker og Robert Streb deler føringen i -9 foran Emiliano Grillo og Jason Day i -7.

Kevin Kisner og Padraig Harrington var blandt de spillere, som nåede at færdigspille tredje runde lørdag. Begge var rundt i -5, så Kisner er rykket frem til en delt 6. plads i -5, mens Harrington pt. er nr. 10 i -4.

Samme grupper i finalerunden
49 spillere mangler at færdigspille tredje runde. Vejrudsigten lover mere regn søndag, men om muligt genpotages spillet kl. 7 lokal tid svarende til kl. 13 dansk tid.

For finalerunden fastholdes de samme grupper som i tredje runde. Hvis vejret tillader det, vil finalerunden begynde kl. 14:40 dansk tid.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

US PGA Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Line Toft Hansen spiller LET på en Medical Extension

Dem der følger Ladies European Tour har måske undret sig over, at Line Toft Hansen har været tilbage på LET de seneste uger. På...

Se højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr i UAE Challenge

I Challenge Tourens magasin-program om UAE Challenge på Saadiyat Beach Golf Club i Abu Dhabi er der højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr. Hans anden sejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk