PopulærtDP World TourFlot comeback Jeff Winther

Flot comeback Jeff Winther

Efter en skuffende dansk start på Tshwane Open gik Jeff Winther dagens næstbedste runde, og han har spillet sig frem i top-15 inden weekendens finalerunder.

Dårligt vejr gav en forsinkelse på godt 1½ time ud på eftermiddagen, men spillet blev genoptaget, og blot to spillere mangler at færdigspille anden runde. Det er Jacques Blaauw og Daan Huizing, som er nr. 57 i +3. De kan ikke ændre meget i stillingen, men skal mindst have en par på sidste hul for at klare cuttet.

Winther sluttede med fem birdies
Begge danskere begyndte dagen som nr. 81 i +3. Jeff Winther lavede en birdie på 7. hul, men efter en dobbeltbogey på 8. hul var han i + 4 for turneringen. En birdie på 9. hul samt fire birdies på bag-ni gav en flot runde i -4. Det gav 67 pladsers fremgang til en delt 14. plads i -1.

Derimod er Lasse Jensen ude, for efter en runde i +6 slutter han som nr. 132 i +9. Det var seks slag fra cutgrænsen, som bliver +3.

Charl Schwartzel
Charl Schwartzel

Schwartzel var dagens bedste
Jeff Winthers runde i -4 blev kun overgået af Charl Schwartzel, som er nr. 43 på verdensranglisten.

Schwartzel har ikke spillet turneringer siden begyndelsen af december, og gik første runde i +1. Efter – 6 i anden runde er han rykket helt frem til en 2. plads.

Anthony Michael fører i -7 foran Schwartel i -5, mens Daniel Im, Theunis Spangenberg og Haydn Porteous deler 3. pladsen i -4. Dylan Fritelli er alene på 6. pladsen i -3.

George Coetzee er forsvarende mester på sin hjemmebane, Pretoria CC, og efter en runde i +2 er han nr. 22 i par.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte lørdag kl. 11:30 – 15:30 og søndag kl. 11 – 15:30. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Tshwane Open, leaderboard

Anthony Michael
Anthony Michael

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk