PopulærtDP World TourFlot comeback Jeff Winther

Flot comeback Jeff Winther

Efter en skuffende dansk start på Tshwane Open gik Jeff Winther dagens næstbedste runde, og han har spillet sig frem i top-15 inden weekendens finalerunder.

Dårligt vejr gav en forsinkelse på godt 1½ time ud på eftermiddagen, men spillet blev genoptaget, og blot to spillere mangler at færdigspille anden runde. Det er Jacques Blaauw og Daan Huizing, som er nr. 57 i +3. De kan ikke ændre meget i stillingen, men skal mindst have en par på sidste hul for at klare cuttet.

Winther sluttede med fem birdies
Begge danskere begyndte dagen som nr. 81 i +3. Jeff Winther lavede en birdie på 7. hul, men efter en dobbeltbogey på 8. hul var han i + 4 for turneringen. En birdie på 9. hul samt fire birdies på bag-ni gav en flot runde i -4. Det gav 67 pladsers fremgang til en delt 14. plads i -1.

Derimod er Lasse Jensen ude, for efter en runde i +6 slutter han som nr. 132 i +9. Det var seks slag fra cutgrænsen, som bliver +3.

Charl Schwartzel
Charl Schwartzel

Schwartzel var dagens bedste
Jeff Winthers runde i -4 blev kun overgået af Charl Schwartzel, som er nr. 43 på verdensranglisten.

Schwartzel har ikke spillet turneringer siden begyndelsen af december, og gik første runde i +1. Efter – 6 i anden runde er han rykket helt frem til en 2. plads.

Anthony Michael fører i -7 foran Schwartel i -5, mens Daniel Im, Theunis Spangenberg og Haydn Porteous deler 3. pladsen i -4. Dylan Fritelli er alene på 6. pladsen i -3.

George Coetzee er forsvarende mester på sin hjemmebane, Pretoria CC, og efter en runde i +2 er han nr. 22 i par.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte lørdag kl. 11:30 – 15:30 og søndag kl. 11 – 15:30. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Tshwane Open, leaderboard

Anthony Michael
Anthony Michael

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk