Eddie Pepperell kom til at drikke lidt for meget rødvin lørdag aften, så han havde tømmermænd under finalerunden af The Open!

Om det hjalp eller er ej er uvist, men han gik dagens bedste runde i -4 og rykkede fra en 36. plads efter 3. runde frem som nr. 6 i -5. To slag efter vinderen Francesco Molinari.

– Jeg havde lidt tømmermænd. Jeg vil ikke lyve, og jeg fik lidt for meget at drikke i aftes, sagde Eddie Pepperell efter sin runde og fortsatte:

– Jeg drak noget vin med min træner, og vi druknede vores sorger i en halv times tid, og snakkede lidt med forskellige personer.

Pepperell kom dog i seng inden kl. 23, og havde starttid kl. 11:40 lokal tid. Han drak vinen i det såkaldte IMG hus. Managementfirmaet IMG har en tradition med at leje et hus tæt på banen under The Open, hvor bl.a. spillerne og deres familier kan mødes og slappe af med lidt at spise og drikke i en afslappet stemning.

Interviewet med Eddie Pepperell kan ses i videoen nedenfor:

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.