VideoVideo: HumorFarvel til starteren Ivor Robson

Farvel til starteren Ivor Robson

Det er 41 år siden, at Ivor Robson for første gang var starter på Europa Touren, men nu har den 75-årige legende ladet sig pensionere.

I videoen ovenfor forsøger flere Europa Tour spillere at imitere Robson, heriblandt Rory McIlroy og mod slutningen ser man også Søren Kjeldsen.

Ivor Robson fik sin debut ved The Open 1975 og DP World Tour Championship Dubai 2015 blev hans sidste som starter.

De seneste år var Ivor Robson sponseret af Rolex, så han var deres officielle tidtager, ved turneringer hvor Rolex var partner.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Pilgrimsrejse i Skotland (1)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Golfens pilgrimme tager nu ikke til...

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk