PopulærtDP World TourEuropa Tour golf uden golfudstyr

Europa Tour golf uden golfudstyr

I en lettere fjollet video udfordrer Andy Sullivan, Bernd Wiesberger, Peter Uihlein og Thomas Pieters hinanden i en alternativ form for golf.

Der bliver bl.a. brugt tennisketcher, rugby bolde, fodbolde og hockeystave, men intet golfudstyr i videoen ovenfor, som blev lavet i Dubai.

Europa Tourens Access All Areas står bag, og det er inspireret af en video, som Dude Perfect har lavet. Man kalder det ligefrem European Tour vs Dude Perfect, selvom Dude Perfect ikke deltager bortset fra et kort klip i starten!

Underholdende sportsvideoer fra Dude Perfect
Dude Perfect er kendte for deres mere eller mindre underholdende sportsvideoer, hvor de ofte påtager sig nogle udfordringer.

Det begyndte med nogle simple videoer på YouTube, men er siden blevet en forretning, hvor de bliver betalt for at inddrage forskellige produkter i deres videoer.

Tirsdag viser vi den oprindelige Dude Perfect video, som Europa Touren blev inspireret af.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk