Det er kun ganske få dage siden, at genstarten af LPGA sæsonen blev udskudt en uge, da den første turnering blev aflyst.

Nu er der så kommet endnu en COVID-19 aflysning, da Meijer LPGA Classic for Simply Give ikke bliver spillet i 2020. Oprindeligt skulle turneringen være spillet fra den 11. – 14. juni, men den blev flyttet til 1. – 4. oktober. Nu er den så blevet aflyst.

ShopRite LPGA Classic presented by Acer – som oprindeligt skulle spilles den 29. – 31. maj, men var flyttet til den 31. juli – 2. august – overtager Meijer Classic datoen i oktober, så ShopRite LPGA Classic  spilles fra den 2. – 4. oktober.

Den næste LPGA turnering spilles fra den 23. juli

I øjeblikket er Marathon Classic presented by Dana fra den 23. – 26. juli den næste LPGA turnering i kalenderen og derefter er det Evian Championship fra den 6. – 9. august efterfulgt af Aberdeen Standard Investments Scottish Open og AIG Women’s British Open.

Der er således ingen LPGA turneringer i USA fra Marathon Classic den 23. juli og frem til Walmart NW Arkansas Championship fra den 28. august.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.