På søndag den 24. maj spiller Tiger Woods og Phil Mickelson samt NFL stjernerne Peyton Manning og Tom Brady en velgørenhedsmatch som sendes direkte på nyhedskanalen CNN.

Capital One’s The Match: Champions for Charity, spilles på Medalist Golf Club i Florida, hvor der vil blive doneret mere end 10 mio. $ til COVID-19 velgørenhed.

Vi har med spænding ventet på, om det blev sendt på tv i Danmark, og lidt overraskende er det på nyhedskanalen CNN.

CNN International har således ryddet sendefladen søndag aften og sender The Match direkte søndag aften fra kl. 20 – 01 dansk tid.

Tiger Woods danner par med Peyton Manning og spiller mod Phil Mickelson og Tom Brady. På for-ni spilles Fourball, mens man spiller Greensome på bag-ni.

CNN er en del af mediekoncernen bag The Match

CNN er en del af mediekoncernen WarnerMedia, som bl.a. også ejer Turner og HBO. WarnerMedia er i øvrigt af AT&T, der for de fleste nok mest er kendt som en teleselskab med flere golfsponsorater, men det er et stort børsnoteret konglomerat.

Netop WarnerMedia og Turner Sports har medierettighederne til The Match. Man har angiveligt forsøgt at lave regionale tv-aftaler i bl.a. Europa, men da man ikke har kunnet nå til enighed om en aftale sendes det nu på CNN.

Formelt arrangeres The Match af Excel Sports Management og Lagardère Sports, som er management firmaerne for henholdsvis Tiger Woods og Phil Mickelson.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.