Emily K Pedersen vandt Aramco Saudi Ladies International Presented By Public Investment Fund i søndags, men det er ikke længe hun har kunnet fejre det, da en ny turnering begynder tirsdag. GOLFTV sender direkte.

Saudi Ladies Team International spilles fra tirsdag til torsdag på Royal Greens Golf & Country Club, og det er en anderledes turnering med både hold-element og en individuel turnering.

Der spilles om 500.000 $ fordelt på 200.000 $ i en individuelle turnering og 300.000 $ i en holdturnering.

Udover Emily K Pedersen er Linette Holmslykke og Line Toft Hansen også med, så der er tre danskere i turneringen.

36 hold med tre pro’er og en amatør

Det er en ganske unik turnering med 36 hold bestående af tre pro’er og én amatør. Holdene er dannet ud fra et NFL-baseret udtagelsessystem, hvor hver kaptajn har valgt én medspiller mens den tredje pro er tildelt ved lodtrækning, og de udgør så et hold med en almindelig amatør, der primært er sponsorpladser.

Amatørerne spiller med 3/4 hcp. og i holdturneringen tæller de to bedste scores pr. hul som holdets score.

Live musik mens der spilles

Udover et anderledes format, så er der live musik og underholdning mens der spilles golf på banen, ligesom der vil være musik når holdene ankommer.

Sidste uges individuelle turnering var den primære i Saudi Arabien, men for at hjælpe spillerne og damegolfen under COVID-19 har man tilføjet den anderledes turnering.

Man har således villet skabe en anderledes turnering i en sjov og afslappende atmosfære med en, efter LET forhold, ganske stor præmiesum.

GOLFTV sender direkte hver dag

GOLFTV sender direkte alle tre dage, og det kan også ses på Eurosport 2 tirsdag og onsdag. Som altid kan ugens sendetider ses på 19hul.dk/tv.

The Saudi Ladies International – Individuel, leaderboard

The Saudi Ladies International – Team, leaderboard

18. hul på Royal Greens Golf & Country Club i Saudi Arabien – Foto: Tristan Jones / Ladies European Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.