PopulærtLPGAEmily i top-20, da Hyo Joo Kim vandt LOTTE Championship

Emily i top-20, da Hyo Joo Kim vandt LOTTE Championship

LPGA var på Hawaii, hvor Hyo Joo Kim vandt LOTTE Championship presented by Hoakalei på LPGA, hvor der var to danskere i feltet. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Efter runder i +2, -3 og -1 var Emily K Pedersen nr. 15 i -2 inden finalerunden på Hoakalei Country Club, som er ny værtsbane. Med tre birdies på de første rykkede Emily frem til en 5. plads, men desværre lavede hun to bogeys og en dobbeltbogey på bag-ni. En runde i +1 gav en delt 18. plads i -1.

I +6 efter anden runde var Nicole Broch Larsen tre slag fra at klare cuttet.

Hyo Joo Kim vandt for femte gang

Inden finalerunden indtog Hyo Joo Kim førstepladsen i -10 foran Brianna Do og Hinako Shibuno i -7.

Med en runde i -1 vandt Hyo Joo Kim i -10 foran Hinako Shibuno i -9, Hye-Jin Choi i -7, Ashleigh Buhai i -6 og Somi Lee i -5.Atthaya Thitikul blev delt nr. 6 i -4.

Hyo Joo Kim får 300.000 $ af den 2 mio. $ store præmiesum.

Det var 26-årige Hyo Joo Kims femte sejr på LPGA, da hun har vundet Evian Championship 2014, JTBC Founders Cup 2015, Pure Silk-Bahamas LPGA Classic 2016 og HSBC Women’s World Championship 2021.

Hun har vundet 14 gange på LPGA of Korea, hvor hun vandt sin første turnering som amatør i 2012.

LOTTE Championship presented by Hoakalei, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kipp Popert vandt G4D Tour @ Magical Kenya Open

Verdensetteren Kipp Popert vandt sin 9. G4D Tour sejr i G4D Tour @ Magical Kenya Open, der blev spillet mandag og tirsdag inden ugens...

Ferie for Alle er klar til start med charterbranchen rigt repræsenteret

Størstedelen af charterbranchen er til stede på årets udgave af Ferie for Alle, der i det hele taget byder på et overflødighedshorn af ferieformer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk