ECCO TourECCO Tour i gang i Danmark – Følg med LIVE fra Brundtland...

ECCO Tour i gang i Danmark – Følg med LIVE fra Brundtland Golfcenter

Kitchen Joy Championship by Visit Tønder blev onsdag morgen skudt i gang under perfekte forhold på Brundtland Golfcenter. Spillerne får masser af muligheder for at lave birdies, og der forventes et cut, der kommer til at ligge på par eller måske endda under par.

Blandt de danske favoritter til Kitchen Joy Championship by Visit Tønder er Rasmus Hjelm, Patrick Winther, Mark Haastrup, Peter Vejgaard, Steen Tinning og Martin Ovesen, og sidstnævnte glæder sig over, at ECCO Touren endelig er kommet igang i Danmark.

Følg med LIVE her.

Mange birdiechancer
– Efter Spanien og Tyskland er det dejligt at spille årets første ECCO Tour på dansk grund. Banen er i fin stand, greens ruller godt, så jeg forventer, at der skal laves mange birdies, fortæller Martin Ovesen, der håber at kunne blande sig i topstriden.

– Jeg synes, at formen er god. Det har den faktisk været længe, så jeg håber, at det hele klapper i denne uge, fortsætter Martin Ovesen.

– På den her bane (red. Brundtland Golfcenter) er det vigtigt at holde bolden i banen. Der er nogle tricky huller med out of bounds og en masse vand, men kan man holde sig ude af de problemer, så er der rigtigt mange birdiechancer, vurderer Ovesen.

Hvorvidt Ovesen og de øvrige danskere kan hamle op med stærke svenskere som Marcus Larsson, Niclas Johansson og Tobias Rosendahl, eller om Christian Aronsen fra Norge eller Oliver Lindell fra Finland igen skal spille med om sejren, kan du følge med i her.

Se LIVE scoring her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Cara Gorlei vandt Jabra Ladies Classic

28-årige Cara Gorlei fra Sydafrika vandt sin første professionelle sejr i Jabra Ladies Classic på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour. Linette Holmslykke begyndte finaledagen på...

Reglerne for cuttet i Masters 2024

Op til Masters 2020 blev cut-reglen ændret, så det er top-50 og lige, der klarer cuttet efter anden runde. Den såkaldte ti-slagsregel er afskaffet. Fra...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk