Asian TourECCO bliver officiel sko på Asian Tour

ECCO bliver officiel sko på Asian Tour

ECCO Golf er blevet Official Footwear Supplier på Asian Tour. De danske golfsko får dermed eksponering på Asian Tour, ligesom man vil få direkte kontakt med kunder under turneringerne på Asian Tour.

– Vi ser Asian Tour som en fantastisk platform til at promovere ECCO Golf. Vores nye partnerskab med touren er en god måde at øge vores udbredelse og komme i kontakt med golfspillere i hele Asien, siger Jesper Thuen fra ECCO i en pressemeddelse.

– Asian Tour udvider til mange af de markeder, hvor vi allerede er, eller hvor vi planlægger at udvide til. Det er således et strategisk partnerskab med det officielle organ for professionel golf i Asien, siger danske Jesper Thuen.

På billedet ses Asian Tour chefen Kyi Hla Han og Jesper Thuen, der for nyligt er tiltrådt som ECCO’s Head of Golf, Asia.

Besøg ECCO Golfs hjemmeside på golf.ecco.com

ECCO blev grundlagt i 1963, og sælges nu i  88 lande over hele verden. Der er 3.060 deciderede ECCO butikker og såkaldte shop-in-shop, mens der er flere end 14.000 salgssteder. Den familieejede virksomhed har 19.800 ansatte på verdensplan.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk