Challenge TourDylan Fritelli fører på Challenge Touren

Dylan Fritelli fører på Challenge Touren

Mads Søgaard måtte vente til lørdag for at finde ud af, om han klarede cuttet. Da anden runde af Tayto Northern Ireland Open in partnership with Ulster Bank blev færdigspillet lørdag endte cuttet i -1, så finalerunderne blev uden danskere. Mads Søgaard var i par efter to runder, mens Andreas Hartø var i +11.

Man har indhentet det tabte, og inden finalerunden fører Dylan Fritelli i -13 foran Wii Besseling og Clément Sordet i -11. Sam Hutsby, Michael Hoey og Ryan Fox deler 4. pladsen i -10.

 

Tayto Northern Ireland Open in partnership with Ulster Bank, leaderboard

Har tilskuerrekorden på Challenge Touren
Sidste år var der hele 39.423 tilskuere til den nordirske turnering, hvilket er rekorden for antal besøgende på Challenge Touren. For to år siden var der flere end 34.000 tilskuere.

Med til successen hører, at der er en masse aktiviteter for publikum heriblandt en madfestival.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Gustav Frimodt fører foran Frederik Kjettrup på PGA Tour Americas

Gustav Frimodt og Frederik Kjettrup har fået en forrygende start i deres debut på PGA Tour Americas, hvor de er nr. 1 og 2 efter...

Verdensranglisterne, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau rykkede frem som nr. 10 i verden, hvilket dog ikke er nok for ham til at kvalificere sig til OL. Lilia Vu...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk