VideoVideo: HumorDude Perfect på golfbanen uden golfudstyr

Dude Perfect på golfbanen uden golfudstyr

Som vist i denne artikel mandag, så har Europa Touren lavet en video, hvor Andy Sullivan, Bernd Wiesberger, Peter Uihlein og Thomas Pieters udfordrer hinanden i en alternativ form for golf.

Man kaldte det European Tour vs. Dude Perfect, selvom Dude Perfect slet ikke deltog. Men Europa Touren er tydeligt inspireret af videoen ovenfor, som Dude Perfect lavede i juni 2015.

Dude Perfect videoen er set af mere end 16,6 mio. gange på YouTube. Det er fjollet og ikke for alle, men nogle synes, at det er hylende morsomt.

Underholdende sportsvideoer fra Dude Perfect
Dude Perfect er kendte for deres mere eller mindre underholdende sportsvideoer, hvor de ofte påtager sig nogle udfordringer.

Det begyndte med nogle simple videoer på YouTube, men er siden blevet en forretning, hvor de bliver betalt for at inddrage forskellige produkter i deres videoer.

Derudover laver de indslag for tv-stationer mv., og videoen ovenfor er produceret i samarbejde med Golf Channel.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

David Toms vandt The Galleri Classic – anden sejr i år

56-årige David Toms vandt The Galleri Classic, så han har vundet to af sæsonens seks turneringer på PGA Tour Champions. Inden finalerunden førte David Toms...

Celine Boutier vandt LPGA Drive On Championship

Celine Boutier fra Frankrig vandt LPGA Drive On Championship, hvor Emily K Pedersen blev bedste dansker. Efter anden runde var Emily K Pedersen med helt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk