PopulærtDP World TourDonaldson skadet i ulykke med motorsav

Donaldson skadet i ulykke med motorsav

Jamie Donaldsons sæsonstart er udskudt nogle uger, for som han selv siger, så har han kæmpet mod en motorsav og tabt!

Donaldson, der vandt det afgørende point for Europa ved Ryder Cup 2014, har flænset lillefingeren på venstre hånd med en motorsav, og må derfor holde nogle ugers pause.

Det er dog heldigvis ikke mere alvorligt, end at han forventer at kunne deltage i Omega Dubai Desert Classic om to uger.

Vandt sin seneste turnering i december
40-årige Donaldson, der er nr. 49 på verdensranglisten, afsluttede golfåret 2015 med en sejr i Thailand Golf Championship på Asian Tour i midten af december, hvilket sikrede ham en plads i Masters og The Open.

Han skulle have deltaget i denne uges Abu Dhabi HSBC Golf Championship, som han vandt i 2013. Nu har han dog trukket sig, og lagt et billede af sin hånd på Twitter, og det kan ses nedenfor:

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final by ECCO efter omspil mod to andre spillere. Bjørn La Cour Søborg blev bedste dansker på...

Herrer: Penge- og pointranglister, 15. april 2024

Scottie Scheffler vandt Masters, og har nu vundet tre af sine seneste fire turneringer. Han blev nr. 2 i den fjerde. Scheffler var i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk