Sebastian Wiis og Rasmus Broholt Lind fra Odder Golfklub har begge spillet sig til en god Nordic League kategori i 2021 via en delt 3. plads i Tourskolen på Barsebäck i Sverige.

Som følge af COVID-19 er Nordic League kategorierne for 2020 “frosset”, så de også gælder i 2021. Man har dog stadig villet give mulighed for en ny eller bedre kategori, så der afholdes Tourskole turneringer med tre i Sverige de seneste dage. Der er ingen Final Stage, så top-5 fra hver turnering får en midlertidig kategori 007A, som gælder under Section A turneringer i 2021 (1. januar – 1. juli).

Der er én Tourskole turnering i Danmark, som spilles i Greve Golfklub den 6. og 7. oktober om 9 kort i kategori 007A.

Sebastian Wiis og Rasmus Broholt Lind delte 3. pladsen på Barsebäck

Sebastian Wiis og Rasmus Broholt Lind, der begge er medlem af Odder Golfklub, var eneste danskere på Barsebäck, hvor de spillede sig til en kategori 007A via en delt 3. plads i -1.

Jesper Alm vandt i -4 foran amatøren Rasmus Hjelm (svensk golfspiller fra Ljunghusens GK og ikke danskeren med samme navn) i -2. Sebastian Wiis og Rasmus Broholt Lind delte 3. pladsen i -1 med Gustav Salander, så man undgik et omspil.

Sebastian Wiis havde i forvejen et kategori 012A-009 kort, men med 3. pladsen på Barsebäck får han nu en meget bedre kategori. Han er så i øvrigt også kommet med i ECCO Tour sæsonfinalen, Race to Himmerland ny Freja, der begynder fredag.

Rasmus Broholt Lind blev professionel tidligere på året, og debuterede som professionel på ECCO Tour i juni.

Q-School Sweden – Barsebäck GCC, resultat

Rasmus Broholt Lind – Foto: Privat
Tre amatører fik kortet på Kungsbacka GK

På Kungsbacka Golfklubb vandt amatøren Wilmer Ederö i -5 foran Martin Söderberg i -4 og Gustav Andersson i -3.

Amatøren Elvis Emanuelsson blev nr. 4 i par, mens amatøren Alfons Bondesen i +1 tog det femte og sidste kort efter omspil mod Oskar Franck.

Q-School Sweden – Kungsbacka GK

Fire i omspil om tre pladser på Stockholms GK

Oscar Wenner og Viktor Edin delte førstepladsen i -1 på Stockholms GK, hvor fire spillere var i omspil om de tre sidste kort.

Erik Nordlund, David Bäckström og amatøren Erik Blomqvist klarede sig bedst og får kategori 007A.

Q-School Sweden – Stockholms GK

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.