AnbefaletDiskvalificeret efter at have slået sig selv i hovedet

Diskvalificeret efter at have slået sig selv i hovedet

Zac Blair blev diskvalificeret under anden runde af PGA Tour turneringen Wells Fargo Championship, efter at have slået sig i hovedet med putteren!

På 5. hul missede 25-årige Zac Blair sit birdieputt, hvorefter han slog sig selv i hovedet. Putteren blev bøjet lidt, hvilket Bair dog ikke bemærkede, og han puttede videre med den.

Blair opsøgte selv en dommer
Først på 6. hul opdagede Zac Blair, at hans putter var bøjet en smule. Efter at have færdigspillet hullet, tog han derfor kontakt til en dommer, og forklarede situationen.

Da man ikke må spille med en kølle, der er beskadiget på anden måde end under spillets normale gang, så blev han diskvalificeret.

Han overtrådte Regel 4-3b, hvor straffen er diskvalifikation:


  • 4-3 b. Beskadigelse på anden måde end under spillets normale gang
    Hvis en kølle beskadiges under en fastsat runde på anden måde end under spillets normale gang, og derved ophører med at være i overensstemmelse med Reglerne, eller dens spillekarakteristika ændres, må køllen ikke bruges eller udskiftes under resten af runden.

Var langt fra at klare cuttet
Efter første runde var Zac Blair langt tilbage i feltet som nr. 125 i +3. Anden runde begyndte ikke for godt, da han var +4 for runden efter de første 4 huller.

C More Golf sender direkte fra Wells Fargo Championship. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Wells Fargo Championship, leaderboard

PS
Zac Blair er 25 år, men ser yngre ud på billeder. Billedet ovenfor er taget under Arnold Palmer Invitational presented by MasterCard i marts 2016.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk