Players Championshipdiscovery+ er klar til timevis af The PLAYERS fra TPC Sawgrass

discovery+ er klar til timevis af The PLAYERS fra TPC Sawgrass

Det er tid til årets største turnering på PGA TOUR, når The PLAYERS, spilles i denne uge på TPC Sawgrass. Hele verdenseliten er med og det samme er discovery+, der sender mere end 10 timers direkte golf hver dag, og med de mange forskellige feeds kan man følge sine favoritspillere på alle sine enheder.

Turneringen kan ses på discovery+ med danske kommentatorer.

The PLAYERS er årets højdepunkt på PGA TOUR, og i år er ingen undtagelse. Alle sæsonens 14 turneringsvindere med på TPC Sawgrass, hvor 44 af verdens 50 bedste spillere er til start. Det er 41. gang, at Stadium Course på TPC Sawgrass er vært for The PLAYERS, og den ikoniske bane er altid garant for underholdning og dramatik.

Verdens bedste er naturligvis med, og igen i denne uge kæmper Rahm, Scheffler og McIlroy om hvem der er nummer et i verden efter The PLAYERS. Top-3 på verdensranglisten spiller sammen de første dage, så det bliver en direkte duel om verdensranglistens førsteplads i denne uge.

The PLAYERS bliver ofte omtalt som årets femte major, og den prestige der følger med at vinde netop The PLAYERS, berettiger til det navn. Præmiesummen har altid været høj ved the PLAYERS, men i år er der igen kommet flere penge i puljen, og nu skal der fordeles hele 25 millioner dollars mellem spillerne med hele 4,5 millioner dollar, eller mere end 31 millioner kroner til vinderen.

Alle profilerne fra PGA Tour er med, og de bedste fra Europa er også inviteret med til Florida og The PLAYERS. Flere af de europæiske Ryder Cup-spillere spiller sammen de første dage, så man kan også følge dem på tætteste hold. Matt Fitzpatrick, Viktor Hovland og Shane Lowry spiller eksempelvis sammen de førtse dage, og skal nok få masser af opmærksomhed fra europæiske fans.

PGA Tour live sender allerede fra 12.45, så der er mulighed for op mod 11 timers direkte golf hver dag på discovery+. Det er rene stjernebolde man kan følge hver dag, ligesom man kan se samtlige spillere på det berømte par-3 hul 17., samt de korte par 4 hul 12. som mange spillere kan nå i deres drives.

Verdens nummer et, to og tre. Jon Rahm, Scottie Scheffler og Rory McIlroy er den ene af de Featured Groups man kan følge de første dage, ligesom bolden med Jordan Spieth, Justin Thomas og Max Homa nok også skal samle en del fans og seere.

The PLAYERS kan følges på discovery+ og Eurosport
  • Torsdag den 10.3.: 18.00 – 00.00 (Featured Group dækning fra 12.45)
  • Fredag den 11.3.: 18.00 – 00.00 (Featured Group dækning fra 12.45)
  • Lørdag den 12.3.: 19.00 – 00.00 (Featured Group dækning fra 13.45)
  • Søndag den 13.3.: 18.00 – 23.00 (Featured Group dækning fra 12.45)

Anders Sigdal og Andreas Hartø kommenterer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kvinder: Penge- og pointranglister, 4. marts 2024

Hannah Green vandt HSBC Women’s World Championship på LPGA, hvor Emily K Pedersen blev nr. 41. Emily tjente 7.963 $ svarende til 55.000 danske kroner,...

Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open

Amerikanske Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open presented by Macro på Korn Ferry Tour. Argentina Open blev spillet første gang i 1905, men...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk