MajorsMastersDet er nu du kan søge om et job til Masters

Det er nu du kan søge om et job til Masters

Hvert år ansætter Augusta National flere tusinde korttids-ansatte til turneringsugen, og man skal søge senest den 4. december, hvis man vil have et job under Masters 2024.

Man skal være opmærksom på, at det er betalte jobs med en arbejdstid på 10 – 14 timer, så man skal ikke søge i håbet om at se golf. Aften/natholdet er fra kl. 19 – 09.

Men man kan få en anderledes oplevelse, og nogle vil sikkert finde det interessant at læse om de mange typer jobs og hvad det indebærer. Vi har ikke udfyldt en ansøgning, men det fremgår ikke umiddelbart om man skal være amerikansk statsborger.

Og der er mange forskellige jobs lige fra Baristaer til at lave kaffe og te, kokke, bartendere, tjenere, chauffører, afryddere, opvaskere, sælgere af merchandise og meget andet. Der er mere om jobbet som kok i videoen nedenfor.

Lønnen varierer og f.eks. er timelønnen 10 $ som Barista i boder, mens man som kok kan få 16 $. Aften/natholdet der forbereder sandwiches får 14 $ i timen, så lønnen vil næppe kunne dække alle omkostninger til rejse og ophold.

Det forventes at man kan arbejde alle dage fra den 6. april til den 14. april. Startende med finaledagen af Augusta National Women’s Amateur lørdag den 6. april efterfulgt af Drive, Chíp & Putt finale søndag og så selve Masters ugen med finalerunde søndag den 14. april.

Læs mere på jobs.masters.com

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk