AmatøreliteDet danske hold til senior-EM er udtaget

Det danske hold til senior-EM er udtaget

Der er en del gengangere i den trup af seniorherrer, som Dansk Golf Union netop har udtaget til at repræsentere Danmark ved senior-EM om tre uger.

De seks spillere er:

  • Hans Peter Jacobsen, The Scandinavian
  • Bjørn Nørgaard, Rungsted Golf Klub
  • Michael C. Flindt, Simon’s Golf Club
  • Henrik Daugaard, Vejle Golf Club
  • Tony Jensen, Langesø Golf
  • Søren B. Lauritsen, The Scandinavian

EM for seniorherrer bliver i år spillet i Danmark, i det Rungsted Golf Klub lægger bane til slutrunden fra den 3. til den 7. september.

– Ambitionen er at hente en medalje. Den behøver ikke nødvendigvis at være af guld, men det ville da være noget af et eventyr, hvis det skete på hjemmebane, siger Claus Mølholm, der er eliteansvarlig.

Så sent som i 2017 hentede det danske seniorhold sølv, da EM blev spillet i Sverige. Fire af spillerne fra dengang er stadig på holdet.

Holdkaptajn er den erfarne Hans Stenderup fra Rungsted Golf Klub.

Alle spillerne har været del af en bruttotrup, som havde første samling i januar. Siden har der været træning på banen i Rungsted i april, maj, juli og august. Fra på lørdag må spillerne i henhold til reglerne ikke længere træne på værtsbanen – undtagen Bjørn Nørgaard, der er medlem af Rungsted Golf Klub.

Der er gratis adgang for tilskuere under hele slutrunden, som begynder med to dages slagspil efterfulgt af tre dage med hulspil, som afgør de endelige placeringer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk