De skotske tilskuere er kendt for deres golf-kendskab når der (kun) klappes af de gode slag, og gode slag anerkendes uanset hvem der slår heppes på alle. Men da Ian Poulter blev præsenteret på 1. tee, blev der buhet af ham, og han var meget tæt på at slå sin bold out. Senere holede han et 50 meter putt.

Efter runden sagde Poulter, at han ikke havde hørt noget, men man kan nu tydeligt høre buh råb. Om det var grunden til, at han var lige ved at slå sit teeslag out er uvist, men det var han tæt på at gøre. Vi ved ikke med sikkerhed hvorfor der blev buhet, men det er nærliggende at tro, at det skyldes at Poulter spiller LIV Golf, men samtidig også ønsker at spille på andre tours, og i første omgang gav en dommer ham lov til at spille videre på DP World Tour.

Poulter slog sit første slag langt venstre og igennem 18. fairway, så bolden var meget tæt på out på “verdens bredeste fairway”. Det kan ses på grafikken med 1. og 18. hul nedenfor, men Poulter reddede sin par på 1. hul.

Grafik: TheOpen.com
leaderboard

På det korte 9. hul gik Poulter efter greenen, og det lykkedes næsten. Poulters lå lige udenfor greenen, men med 54 yards svarende til knap 50 meter til hullet. Og der starter videoen nedenfor….

.
.

Poulter gik første runde i -3, hvilket giver ham en delt 13. plads. Cameron Young fører i -8 foran Rory McIlroy i -6.

Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

The Open, leaderboard
– alternativ på pgatour.com

18. green og 1. tee under The Open 2022 på St Andrews Old Course

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.