DP World Tour har afvist at lempe sanktioner mod LIV Golf spillere, men Ian Poulter, Adrian Otaegui og Justin Harding har nu fået en dommers ord for, at de bør kunne spille denne uges Genesis Scottish Open. Og det får de lov til. Opdateret: Branden Grace er også med.

Efter DP World Tour afviste appellen fra LIV Golf spillere om at droppe sanktioner, er de tre gået videre med sagen for at spille Scottish Open.

Efter en høring ledet af det uafhængige Sport Resolutions UK har en dommer afgjort, at de tre bør få lov til at spille Genesis Scottish Open. Dommeren har ikke givet dem medhold i sagen, men mener de bør kunne spille, indtil de har kunnet fremføre deres argumenter for, hvorfor sanktionerne er for hårde.

DP World Tour chefen Keith Pelley siger i en skriftlig udtalelse, at man er skuffet over afgørelsen. Han vil ikke udtale sig detaljeret under velgørenhedsturneringen JP McManus Pro-Am, hvor Ian Poulter i øvrigt også er med, men man følger afgørelsen.

På den baggrund vil DP World Tour øge feltet i Genesis Scottish Open, så Ian Poulter, Adrian Otaegui og Justin Harding kan spille med. Noget der formentlig kun kan give en anspændt stemning de kommende dage og under turneringen.

.
.

Hele den skriftlige udtalelse kan læses på europeantour.com her.

Europa Tour direktøren Keith Pelley – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.