KlubnytDen lille Kok overtager driften af cafeen i Gyttegård Golf Klub

Den lille Kok overtager driften af cafeen i Gyttegård Golf Klub

Den Lille Kok overtager fra denne sæsons begyndelse cafeen i Gyttegård Golf Klub, hvor medlemmerne vil få glæde af veltillavet mad i omgivelser af god atmosfære og klubliv, venlig betjening og servering med et smil.

– Det er en udvidelse af Den Lille Koks aktiviteter. Vi har høstet en masse gode erfaringer ved at overtage restauranten i Vejle Golf Club, og vi udvider nu aktiviteterne, så også Gyttegårds medlemmer og gæster får en god oplevelse og hyggelig atmosfære omkring deres golfaktiviteter, fortæller Camilla Lysen, der er indehaver af Den Lille Kok.

– I Gyttegård Golf Klub vil vi introducere et ”Grab & Go”-koncept, så medlemmerne i det daglige altid vil have mulighed for at få en lækker salat og indbydende smørrebrød i forbindelse med deres besøg. Selvfølgelig vil der også være dage med en lun ret og ekstra lækkerier, fortæller Camilla Lysen.

– Ved klubbens arrangementer vil der selvfølgelig være personale og servering, og Den Lille Kok vil bestræbe sig på at vil leve op til Gyttegård Golf Klubs vision om at give medlemmer og gæster en god oplevelse og sikre en god atmosfære i klubben.

– Som i Vejle vil vi naturligvis også tilbyde mad til selskaber og fester, hvor vi også kan stå for serveringen. Vi tilbyder personlig service og kreativ sparring efter mottoet; Alt kan arrangeres – Vi er klar til at hjælpe!

Den Lille Kok fortsætter forpagtningen af restauranten i Vejle Golf Club, ligesom mad til fester, selskaber og catering ud af huset, primært vil blive varetaget fra hovedkøkkenet i Vejle Golf Club.

www.hosdenlillekok.dk

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk