De bedste amerikanske slag fra Presidents Cup 2019

USA vandt Presidents Cup 2019 med en sejr på 16 – 14 over de det internationale hold. PGA Tour har lavet videoen ovenfor med nogle af de bedste amerikanske slag.

Noget overraskende førte det internationale hold med 10 – 8 inden de 12 singler, men for første gang vandt et hold Presidents Cup efter at have været bagud inden singlerne. Det skyldes ikke mindst, at USA har været ret suveræne i de fleste af de foregående 12 opgør.

Den første udgave af Presidents Cup blev spillet i 1994

Mens Ryder Cup blev spillet første gang i 1927 som et opgør mellem USA og Storbritannien, så er Presidents Cup noget nyere, da den første udgave blev spillet i 1994.

Presidents Cup spilles hvert andet år, så USA spiller skiftevis Ryder Cup og Presidents Cup.

USA har kun tabt én gang

USA har nu vundet 11 af 13 opgør, mens det Internationale hold kun har vundet én gang i 1998.

I 2003 delte man, selvom det egentlig skulle være afgjort i omspil. Tiger Woods og Ernie Els spillede også tre hullers omspil, men da stillingen stadig var lige og mørket faldt på, så valgte kaptajnerne Jack Nicklaus og Gary Player at dele opgøret.

Den spillende kaptajn Tiger Woods efter sejren i Presidents Cup 2019 – Foto: golfsupport.nl

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.