KlubnytDanske klubber i Top Nordic Golf-samarbejde

Danske klubber i Top Nordic Golf-samarbejde

Silkeborg Ry Golfklub, Esbjerg Golfklub, Odense Eventyr Golf og Kokkedal Golfklub har indledt et branding-samarbejde med klubber fra Sverige, Norge og Estland.

Top Nordic Golf er navnet på et nyt samarbejde mellem 10 fremtrædende golfklubber – ni skandinaviske og en klub fra Estland – med henblik på et fælles brand til glæde for de pågældende klubbers medlemmer med en spil gratis-ordning, der dog kun bliver gældende for de danske klubber på tværs af Storebælt.

TopNordicGolf_logo-600x500Med i planen er at skabe et indkøbsvolumen, specielt i Sydeuropa, så medlemmer af Top Nordic Golf kan benytte sig af attraktive tilbud på hoteller og golfresorts. Et samarbejde er allerede etableret med Royal Mougin i Sydfrankrig, og mere er på vej. Desuden bliver der mulighed for på et ad hoc-grundlag at lave aftaler med de øvrige klubbers sponsor- og erhvervsklubber, lige som der er etableret et forum for erfaringsudveksling de deltagende klubber imellem.

De fire danske klubber i Top Nordic Golf er Silkeborg Ry Golfklub, Esbjerg Golfklub, Odense Eventyr Golf og Kokkedal Golfklub. Fra Sverige deltager Bokskogens Golfklubb, Kalmar Golfklubb og Vasatorps Golfklubb. Fra Norge deltager Miklagard Golfklubb og Stavanger Golfklubb, mens Estonian Golf & Country Club er eneste klub fra Estland. Det er planen med tiden at udbrede samarbejdet til 20 klubber, men alle klubber har vetoret ved nye klubbers optagelse.

Af reglerne for samarbejdet i Top Nordic Golf fremgår følgende:

  • At reservation af spilletider kun kan ske gennem spillernes hjemmeklub. Sker det på anden vis, vil det være til normal greenfee-betaling.
  • At det maksimale antal spillere fra samme klub på samme dag på en Top Nordic-bane er fire.
  • At en spiller kun kan spille én runde på en Top Nordic-bane i løbet af 7 dages-periode.
  • At en spiller maksimalt kan spille fire runder i en Top Nordic-klub i samme kalenderår.

Foto: Silkeborg Ry Golfklub er en af fire danske klubber i det nye Top Nordic Samarbejde. Her puttes der ud på Kildebjerg Ry-banens hul 7.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk