AnbefaletDanny Willett underskylder for sin brors nedladende kommentarer

Danny Willett underskylder for sin brors nedladende kommentarer

Danny Willet og Darren Clarke har undskyldt for en meget nedladende klumme, som er skrevet af Dannys bror Pete Willett.

I en klumme på nationalclubgolfer.com har skolelæreren Pete Willett skrevet, at der ikke er stor forskel på professionelle golfspillere og 10-årige skoleelever.

Det mest kritiske er dog hans beskrivelse af, at USA’s eneste mulighed for at vinde er, hvis deres gøende hob af imbecile fans skaber sig. Pete Willet er meget direkte og nedladende i sin karakteristik af de amerikanske tilskuere. Der bliver bestemt ikke lagt fingre imellem i klummen, som kan læses her.

Undskyldning fra Darren Clarke og Danny Willett
Darren Clarke blev gjort opmærksom på klummen onsdag, hvorefter han straks opsøgte Danny Willett, som var igang med sin træningsrunde.

– Jeg talte med Danny om det, og viste den til ham. Han er meget skuffet over sin brors artikel. Det er ikke hvad Danny mener og det er ikke hvad vi mener. Det er ikke det Team Europe står for, sagde Darren Clarke på et pressemøde.

Danny Willett har ringet til sin bror og sagt, at han er skuffet over klummen. Skuffet over hans beskrivelse af de amerikanske fans, som tog ham under sine vinger da han vandt Masters i april.

Senere gav Danny Willett også sin uforbeholdne undskyldning på et pressemøde efter han havde opsøgt den amerikanske kaptajn Davis Love III og talt med ham om sagen. Danny Willett håber, at sagen kan blive lukket, og at det ikke får folk til at tænke dårligt om ham.

Pete Willett står ved hvert et ord
Der er endnu ikke kommet en kommentar fra Pete Willett selv. I tirsdags, og således før klummen fik opmærksomhed i USA, skrev han dog på Twitter, at han står ved hvert et ord i klummen:

 

Morsom på Twitter under Masters
Pete Willett er meget aktiv på Twitter, hvor han var ganske morsom under Masters, der som bekendt blev vundet af Danny Willett. Se nogle eksempler på hans tweets nedenfor.

Bl.a. denne om Jordan Spieth, der spiller ret langsomt:

Og disse om broderen Danny før og efter han vandt:

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open, der var sæsonpremieren på ECCO Tour og den tredje Nordic League turnering efter to Cutter & Buck...

Jacob Jørgensen blev nr. 3 i Golf Mad Ch’ship på Pro Golf Tour

James Meyer de Beco fra Belgien vandt sin første Pro Golf Tour sejr i Golf Mad Championship på Lykia Golf Links i Tyrkiet, hvor...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk