KlubnytDanmarks mest avancerede driving range bliver etableret i København

Danmarks mest avancerede driving range bliver etableret i København

Royal Golf Club og City Golf Copenhagen i København har løftet sløret for en tidlig julegave til københavnere, medlemmer og alle andre, der kunne tænke sig at afprøve golfspillets glæder. I foråret 2024 bliver det avancerede driving range system “Inrange Driving Range System” nemlig for første gang tilgængeligt i Danmark. Det sker, når de to klubber i foråret slår dørene op til 29 nye højteknologiske driving range båse baseret på den nyeste radarteknologi.

Det nye system giver alle golfspillere – nybegyndere som øvede – helt nye måder at træne individuelt og konkurrere mod hinanden på. Det bliver muligt at få analyseret sit spil ned i de mindste detaljer takket været den avancerede radarteknologi, der giver præcise, digitale data og værdifuld feedback til spilleren via Inrange-app’en og en skærm i båsene. Og så åbner systemet op for en sjov og lærerig multiplayer-del, hvor der både kan dystes mod hinanden på alverdens virtuelle baner og i underholdende spil, som man kender det fra indendørs golf simulatorer. Dermed er systemet også oplagt til events.

– Med vores centrale beliggenhed i København har det været vigtigt for os at finde et system, som kan give både vores medlemmer øget værdi af deres medlemsskab, og som samtidig vil være til glæde for alle københavnere og folk med interesse for at lære at spille golf, fortæller Morten Sundberg, CEO for de to golfklubber og fortsætter:

– Inrange gør det sjovt at lære at spille golf, og vi vil gerne bruge systemet som en motor for, at flere kan få øjnene op for golfspillets glæder. Derfor vil jeg også lige minde om, at vores driving range faktisk er åben for alle. Det betyder altså, at man hverken behøver medlemsskab eller DGU kort for at få adgang. Systemet er yderst velegnet til events og teambuilding for virksomheder. Der vil hele tiden komme nyt indhold, nye baner og spiludfordringer i systemet, så ingen træningsdag bliver den samme igen. Og så er båsene på den nye driving range overdækkede, så det er muligt at bruge vores driving range uanset vind og vejr hele året, udtaler Marc Riesel, der er kommerciel direktør for klubberne.

Royal Golf Club og City Golf Club Copenhagens nye driving range med Inrange-systemet bliver installeret i 29 båse i underetagen. Her vil man både kunne træne alene eller i grupper, ligesom der kan laves konkurrencer i enten en enkelt bås eller mellem flere båse på én gang. Systemet kan også sættes op, så børn og nybegyndere kan prøve kræfter med golfspillet ved en opsætning, hvor selv korte og skæve slag vil blive registreret og forvandlet til et brugbart resultat. Lidt ligesom man på bowlingbaner kan få opsat børnebander.

– Vi er hos Inrange meget begejstrede for vores nye partnerskab med Royal Golf Club og City Golf Club Copenhagen. Vi glæder os til at bringe den nye standard inden for off-course golf til Danmark for første gang. Med klubbernes førsteklasses beliggenhed centralt i København er deres driving range det perfekte udstillingsvindue for vores prisvindende radarteknologi og off-course golfoplevelser. Vi forventer, at det bliver en stor kommerciel succes, og vi ser frem til at arbejde sammen med teamet i de kommende år for at indfri det løfte, fortæller David Rayner, Head of Sales Inrange.

Systemet er opbygget digitalt med radar og skærme, hvor man som spiller får helt præcise data på alle slag. Via Inrange app’en får man adgang til alle data fra ens slag samt leaderboards på de baner, man evt. vælger at spille. Man kan også vælge forskellige sjove udfordringer, så man kan dyste imod sine venner eller kollegaer. F.eks. længste drive eller ram bullseye. Inrange er altså både for venner og kollegaer, der hygger sig med en øl eller cocktail og for de seriøse spillere, der forsøger at perfektionere deres sving og forbedre deres færdigheder.

Royal Golf Club og City Golf Club Copenhagen er netop gået i gang med etableringen, og alt efter vejrliget de næste måneder sigter klubben på, at den nye driving range står klar i foråret 2024.

Prisen for at bruge det nye “Inrange Driving Range” system er endnu ikke fastlagt.

Læs meget mere om det nye system på Inranges hjemmeside  www.inrangegolf.com/…

Inrange app’en kan downloades via Apples app store eller Google Play.

Inrange Driving Range System – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Starttider i US Open 2024, lørdag

Se alle starttider for lørdagens tredje runde af US Open på Pinehurst No. 2 nedenfor. Ludvig Åberg fører i -5 foran Bryson DeChambeau, Thomas Detry...

Åberg fører US Open – Nicolai Højgaard nr. 21 efter 2. runde

Ludvig Åberg overtog føringen i US Open, hvor Nicolai Højgaard er nr. 21. Nicolai Højgaard er nr. 21, mens Frederik Kjettrup missede cuttet. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk