LIV GolfCharles Howell III vandt LIV Golf Mayakoba

Charles Howell III vandt LIV Golf Mayakoba

Charles Howell III vandt LIV Golf Mayakoba, der var sæsonens første af 14 turneringer på LIV Golf med en præmiesum på 25 mio. $. Chrushers GC vandt holdturneringen foran 4Aces GC. Ovenfor er der højdepunkter fra finalerunden.

Inden finalerunden delte Peter Uihlein og Talor Gooch føringen i -9 foran Charles Howell III i -8.

Charles Howell III lavede syv birdies på de første 10 huller af finalerunden, og med en runde i -8 vandt han i -16 foran Peter Uihlein i -12 og Branden Grace i -10.

Cameron Smith blev nr. 6 i -6, Bryson DeChambeau nr. 24 i par, og Phil Mickelson nr. 27 i +1.

Thomas Pieters, der er én af seks nye spillere på LIV Golf, debuterede med en 32. plads i +2. Dustin Johnson blev nr. 37 i +4,

Crushers GC vandt holdturneringen

I holdturneringen førte Crushers GC i -14 foran 4Aces GC i -12 inden finalerunden.

Crushers GC med Bryson DeChambeau som kaptajn og Charles Howell III, Paul Casey samt Anirban Lahiri på holdet, vandt en overbevisende sejr i -26 foran 4Aces GC i -17 og Torque GC i -13.

25 mio. $ præmiesum

Der blev spillet om 20 mio. $ i den individuelle turnering og 5 mio. i holdturneringen, så Charles Howell III fik 4 mio. $ for sejren og så i øvrigt også 750.000 $ for sejren i holdturneringen.

De fire på vinderholdet Chrushers deler 3 mio. $, der er 1.5 mio. $ til 4Aces på 2. pladsen og 500.000 $ til Torque på 3. pladsen.

Næste turnering er i Tucson, USA, fra fredag den 17. marts.

LIV Golf Mayakoba, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Se top-10 med dyr under PGA Tour turneringer

Der er mange dyr på golfbanerne, og for mange er naturoplevelser en del af fornøjelserne ved at spille golf. Indimellem blander dyrene sig dog...

Nick Carlson vandt Next Golf Tour på Innisbrook efter drama

Med bl.a. et holet slag fra 270 meter efter et drop vandt Nick "Bump" Carlson den sjette og sidste regulære Next Golf Tour turnering...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk